top of page

Agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshopdag voor mensen die een hartsverlangen willen manifesteren in hun leven en dat kenbaar willen maken aan de buitenwereld. Hoe doe je dat? Hoe verwoord je wat je van binnen allemaal weet en voelt? Hoe breng je dat naar buiten? Hoe sta je stevig met jouw wensen en waarheden, ongeacht wat de buitenwereld daarvan vindt? Hoe zichtbaar durf je daarin te zijn? Durf je jezelf uit te spreken en kan je dan vrij blijven van de eventuele oordelen van anderen?

 

Wat nodig is in deze tijd is dat we weer gaan zoeken naar eigen woorden. Woorden die in je opwellen op het moment dat je een opening ervaart vanuit je zijn (dus niet vanuit je hoofd). Daarvoor heb je de ruimte nodig om erop te kunnen vertrouwen dat dat wat nu in je opkomt ook echt het beste is. Het begint met stilte, je ervaart je lichaam, je komt tot ontspanning en dan komt er ruimte om te laten ontstaan wat uitgesproken wil worden. Het gaat erom dat je je lichaamstaal, gedachten en gevoel kunt laten samenkomen in de woorden die je spreekt. De basis is het vertrouwen dat er vanuit het niets, iets kan ontstaan. Vanuit de verbinding met jouw eigenheid kan je je eigen woorden laten klinken.

 

Hoe ziet de dag eruit?

Er is geen goed of fout, geen goedkeuring of afkeuring. We zijn gelijkwaardig aan elkaar en ieder neemt zichzelf mee in het proces van deze dag. Je gaat leren voelen of dat wat in je opkomt en wat je zegt ook echt resoneert met de omgeving. Oftewel: of dat wat je uitspreek wordt ontvangen door de ander. We leren gevoelig te worden voor de beweging tussen spreken en luisteren. Tussen geven en ontvangen. Als een ademhaling, met het hart als centrum. Je leert flexibel te zijn en waar nodig een aanpassing te maken in jezelf om die ander toch te bereiken met jouw boodschap.

 

Je schrijft van te voren een half A4-tje over wat je kenbaar wilt maken. Vervolgens werken we via ontspanningsoefeningen, klankoefeningen en beweging toe naar geïmproviseerd en vrijmoedig spreken en openhartig luisteren naar elkaar. 

 

Wat neem je mee na deze dag?

  • Jouw eigen unieke geluid

  • Het vermogen om mensen op het puntje van hun stoel naar je te laten luisteren

  • Initiatiefkracht voor je missie

  • Liefdevolle waardering voor jezelf én de ander

 

Praktisch:

Datum/tijd:    zaterdag 23 maart 2024, van 10:00u tot 17:00u

Locatie:          Krullelaan 37, 3701 TB  Zeist

Kosten:          € 145,-- incl. 21% btw, incl. lunch

Aanmelden:   bel 0651261853 of via info@marjolijnpeper.nl o.v.v. workshop 23 maart 2024 

Meenemen:   een half A4-tje beschrijving van jouw verhaal of missie

 

Verdere informatie:  www.marjolijnpeper.nl

bottom of page