top of page

Je stem is je alles. Je stem vertelt wie je bent, is je visitekaartje naar de buitenwereld, en is bovenal het middel om verbinding met anderen te maken, om mensen te bereiken en te ontroeren.   

Soms merk je dat je je stem niet optimaal gebruikt.

In een vergadering wordt er niet naar je geluisterd.

Je hapert wanneer je aan het woord bent, of hebt last van stopwoordjes. Misschien krijg je opmerkingen van anderen. Dat ze je niet goed verstaan, of dat je zo gejaagd of juist langzaam spreekt.

Als stemcoach help ik je om je stem beter te gebruiken. Ik geef je antwoord op vragen als ‘waar sta ik met mijn stem?’ of ‘hoe komt mijn stem over op anderen?’ en geef je gedegen en liefdevol advies.

Al in een paar sessies kom je erachter dat je meer met je stem kunt dan je vermoedde: je ontdekt nieuwe lagen en klankkleuren in je stem – of je vindt ze terug. Je stem wordt sterker en harmonieuzer, je krijgt (weer) een stem waarmee je mensen raakt.

Ik geef individuele sessies en werk met groepen en voor bedrijven. Ook in mijn groepssessies en workshops gaat het over geluid, klankkleur en hoe je stem overkomt. Maar het gaat ook over luisteren en communiceren. Begrijp je elkaar echt?

Wil je weten wat ik voor jouw stem kan doen? Neem contact met me op.

Lijn%2520foto%25202_edited_edited.jpg
Foto Karen van Gilst
bottom of page